Koulutukset

Vaikuttava esiintyminen

Sinustako vaikuttava esiintyjä? Olet sitten ihmisten edessä tai etänä kokouksessa, joka tapauksessa on tärkeää, että saat asiantuntijuutesi muiden kuuluville vakuuttavasti.

Koulutuksessa käydään läpi yksinkertaisia keinoja esiintymisen vakuuttavuuden lisäämiseksi. Saat työkaluja, joita voi käyttää työtilanteissa tai arkisemmissa ihmisten välisissä kohtaamisissa.

Etäkokouksissa luennon kesto 60 min.

Voit tilata myös henkilökohtaisen valmennuksen aiheesta.

Luento 60 min sekä 3 x 60 min henkilökohtainen sparraus.

Palautetta Johannan koulutuksesta:

”Kiitos vielä paljon eilisestä! Oli kyllä huikean hyvä koulutus ja henkilöstöltä on tullut paljon hyvää palautetta. Tykkäsimme siis kovasti ja saimme paljon hyviä työkaluja esiintymisen kehittämiseen liittyen.”

Jännittääkö puheenvuoro Teams-kokouksessa?

Ei hätää! Vuorovaikutuskouluttaja ja stand up -koomikko Johanna Tohni neuvoo yksinkertaiset keinot jännityksen minimointiin sekä itsevarmempaan ilmaisuun. Tunnin luennon aikana saat yksinkertaiset ohjeet harjoitteluun.

Voit tilata luennon lisäksi myös henkilökohtaista sparrausta.

Etäkokouksessa luennon kesto 60 min.

Luento sekä 3 x 60 min henkilökohtainen sparraus.

Palautetta Johannan koulutuksesta:

”Koulutus oli ollut todella hyvä ja opit oli jo eilen käytössä. Kiitos, kun tulit apuihin!”

Johanna Tohni on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä FM ja on kouluttanut ryhmiä ja yrityksiä jo yli 15 vuotta. Hän on stand up -koomikko sekä improvisaation ammattilainen ja on esiintynyt työkseen viimeiset 10 vuotta.

Katso CV sivulta

www.johannatohni.fi/bio

Kuvat: Kari Sunnari